n00b

Kåre er sint og irritert. Ein søndag utan internett tek på. Han er sint på Nextnet som ikkje har kundeservice på søndagen. Men han klarer seg. Har lasta ned ein halv Heroes-sesong på laurdagen som kan sjås på ein søndag. Og han tenkjer at på måndag, då plar det ordna seg. Dei fiksar opp. Stor frustrasjon då han kjem heim frå byen og oppdagar at nettet framleis ikkje er der.

 Han finn nummeret til Nextnet.

 Etter femten minutt i kø kjem han gjennom. Dette skjer:

 kåre: eg har ikkje nett
 support: andre på din basestasjon he netth
 kåre: javel, naboen min sitt funke heller ikkje
 support: he du prøvt å restartha?
 kåre: ja, har det
 support: både router og anthenne?
 kåre: ikkje antenne
 support: Å diu må aaaaaaaaaaaaaaalltid restarta anthennå!

Så då gjorde eg det.

8 kommentarer

J

12.10.2009 kl.15:34

Det eg då lure på, Kåre, er: virka sjiiten ittepå? Eg foreslår at de, på Finnøy'na, går i saman i eit spleiselag, og drar ein fiberkabel, gjønå tunellen (særs godt trekkerøyr, det), og sprer denne fiberen ut øve heile øyna.Då treng du ikkje restarta antenna. Tykkjer det var ein særs god ide, om ein skal seia det sjølv.

Jon Magne

12.10.2009 kl.18:49

Du ska bare ver gla for at du isje har Get....

Nettet røyg på mandagen, på tirsdagen blei me lova fiksemann så sko komma på torsdagen, på torsdagen ringte dei å sa dei hadde funne ut at feilen va sjå dei så dei hadde ordna d.

Å d va bare d eina tilfellet...

N

13.10.2009 kl.09:52

Ingen fiksemnn på Kåremann.

Helene

14.10.2009 kl.14:01

Jeg føler smerten din, Kåre.

G

16.10.2009 kl.20:03

Haha! n00b! Fantastisk ord

S

16.10.2009 kl.20:27

detta hørtes ikkje greit ut!

N

22.10.2009 kl.12:56

Nydelige nicknames på kommentarene her.

T

08.11.2009 kl.02:41

Nei.

Skriv en ny kommentar

kvignes

kvignes

37, Finnøy

Barnsleg og komplisert. Det burde eigentleg vore nok, men så slår det meg: Dersom eg skriv meir her, betyr det at annonsa som plar stå rett under bildet mitt, mest truleg vil bli flytta ned. Og det er bra. For kva annonser er det som regel her inne? Akkurat no er det ei som heiter "Knallfin rumpe", og som reklamerar for anti shake treningstights. Dette er sikkert eit kjempeflott produkt, og noko mange kan ha nytte av, men eg vil helst ikkje ha rumpereklamar i umiddelbar tilknytning til mitt fjes. Eigentleg bør eg berre skrive denne omtalen av meg sjølv så lang at annonsa havnar så lang ned at ein må scrolle for å sjå ho. Ein veit aldri kva slags annonser som dukkar opp. Eg er eigentleg ikkje interessert å reklamera for noko som helst, det einaste måtte vera om nokon som produserer dyre tohånds laksefiskestenger fann ut at deg var ein mann det var verdt å sponsa. Men denne bloggen har ikkje som utgongspunkt å tena pengar. Eg er heller ikkje interessert i å få andre folk til å meina som meg. Kva er det eg eigentleg vil? Dersom me skal bli litt seriøse: Eg vil fortelja historier frå livet mitt, slik at søstera mi og bror min kan ha noko å mora seg over i kvardagen. Dersom andre også finn glede i mine betrakningar - hjarteleg velkomne.

Kategorier

Arkiv

hits